maanantai 14. lokakuuta 2013

Rakennuspuuhia

Etuteltta ja muut kamat löytyivät säilytyspaikasta, kun pari kertaa käytiin etsimässä Reinon Vitolla. Nyt on teltta jo pystyssä, pientä viritystä ja kiinnityksiä pitää vielä hiljalleen lisätä. Uima-allas on tuossa ihan vieressä ja siellä on pitänyt käydä pulikoimassa joka päivä. 30 asteen helteessä kaipaa viilennystä. Sunnuntaina käytiin perinteisesti yhdessä syömässä suomalaisten kanssa kiinalaisessa ravintolassa. Petankin pelaamista ei olla vielä aloitettu, kentällä on liian kuuma iltapäivällä. Kuvassa on meidän piha. On vähän isompi tontti kuin viime vuonna.

1 kommentti:

  1. tosi kivan näköistä ja mukavaa että teitä siellä sää suosii! :) meillä mennään vaan kylmempään päin... aamulla kun lähdettiin Liamin kanssa lääkäriin paleli jo aikamoisesti (korvanlehdet olivat ihan punaiset ja toinen korva turpos yöllä aika pahasti... ei kuitenkaan mitään hätää, joku allerginen reaktio, saattaa olla kaura kun kaurapuuroa eilen ensimmäistä kertaa maisteltiin... että katsellaan ja ihmetellään)
    Liam istuu tässä sylissä ja pärisyttää kuolaa niin että paidan etumus ja näppis on ihan kuolassa... selvästikin on paljon terveisiä teille sinne! :D skypetellään jahka ehditään!
    t. Minttu, Niko ja Liam

    VastaaPoista