tiistai 26. tammikuuta 2010

Santa Polan XXI Maraton


Sunnuntaina oli kaupungilla hulinaa. Santa Polan maratoniin osallistui 6800 juoksijaa ja katsojia oli moninkerroin tuo määrä. Oli ilo katsoa kärkijuoksijoiden ( tietenkin afrikkalaisten) menoa. Jälkipään juoksijoiden kohdalla tuntui tuskaiselta katsominenkin. Hattua pitää nostaa moiselle suoritukselle, oli aika mikä tahansa.
Eihän ne talvimyrskyt vielä loppuneet. Viime yönä satoi kuin saavin laidasta ja auto keinui tuulen puuskissa kuin olisi nukkunut veneessä. Vähän huonosti onnistui nukkuminen siinä rytinässä. Sama saattaa jatkua vielä ensi yönäkin, mutta sitten torstaina pitäisi jo auringon paistaa.
Ollaan oltu elokuun lopulta saakka paikallaan ja nyt alkaa vähän menojalkaa kutittaa. Tänään sateisena päivänä jo vähän katseltiin reittejä kartoilta. Odotellaan kuitenkin vielä ilmojen lämpenemistä ja lumien sulamista Espanjasta, Andorrasta, Ranskasta ym.

1 kommentti:

  1. Terve! Iloista kevään odotusta teille! Täällä on vain 6 pakkasta, mutta lunta tulee joka päivä lisää ja lisää! Saa nähdä, milloin se ´´riittää´´.Hiihtokelejä on nyt ollut kun kovat pakkaset ovat hiipuneet. Luistelukelejä odotellaan, Saviksessa ei rataa ole vielä pystytty tekemään, lunta on paljon ja vettä pakkaa jäälle! terveisiä ja hyviä vointeja!Oli hieno nähdä teitä silloin marraskuussa!
    terv. Marita ja Martti

    VastaaPoista