sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Aaltojen kohinaa


Suoraan edessä on Afrikka, vaikka ei näy. Malagaan on matkaa noin 50 km, Camping Castillo de Baños on aivan Välimeren rannalla, auton perästä aaltoihin 5 metriä. Kärpäsiä on paljon, niitä nenäsellaisia. Naapuriteltan ( vakiasukas) kissaneiti tuli meille ottokissaksi. Neiti päivysti viime yön asuntoauton ylärappusella odottamassa meidän heräämistä. Matka jatkuu !!!!

4 kommenttia:

  1. Moikkis ! Teillä on siis vihdoin aurinkoa ja pulikointi meressä vetää vähän kateeksi kun täällä on kylmää vettä Kuolimossa - aurinkoa on riittänyt sopivasti lomalle täälläkin.
    Hauska seurata teitin lomailua - vauhti on teillä niin kova ettei kerkee edes kommentoimaan. Jatkakaa samaan malliin. Meistäkin on kummallista kun viikon Viron reissulla ei tavattu yhtään tuttua. terkuin Leena

    VastaaPoista
  2. Hyvää loman jatkoa, täällä naisten viikko meneillään ja sadetta saadaan. Loma on alkanut, mutta hyvää matkan jatkoa teille ja tutun tunnelin olette ajaneet aiemmin sekä Espanjan rannikkokin on jonkin verran tuttua. Kiva seurata miten matkanne on sujunut. Terkuin kirjanpitäjä

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Terkut täältä Kuolimolta.... ja kalaa tulee...
    Jos ajelette uudestaan Epsanjassa lokakuussa, niin tavataan Barcelonassa puolen kuun tienoilla.
    t. Vilkki ja Susanna

    VastaaPoista
  4. Tervehdys vaan täältä Lavolasta. Kovasti ootellaan että loma alkaa ja päästään sinne teitä tapaamaan....missä se sitten tapahtuukaan. Kahvia on jo hamstrattu,että on jotain mitä tuoda tuliaisiksi.
    terv. Peko ja Eeva

    VastaaPoista